Algemene informatie

Zorgcentrum Oranjehof biedt welzijnsactiviteiten, dagbesteding en dagbehandeling aan zowel ouderen, als ook mensen (m.n. jongeren) met een beperking. 
Tevens worden vanuit het zorgcentrum maaltijden bij ouderen bezorgd in de plaatsen Elspeet, Garderen,  Uddel, Speuld, Staverden en Vierhouten. 
Rondom het zorgcentrum zijn39 zorgappartementen gebouwd. Bewoners van deze appartementen kunnen gebruik maken van de diensten van het zorgcentrum.

In het zorgcentrum worden tal van activiteiten georganiseerd. Te denken valt aan dia-middagen, informatiemiddagen, zangmiddagen, broodmaaltijden, sjoelen en dammen, etc

Er is ook een Wijkontmoetingscentrum in Oranjehof. Inloop op alle werkdagen vanaf 9.00 uur.

Ook is er een werkatelier. Dit is voor mensen, m.n. jongeren die te maken hebben met een beperking. Hier kan gewerkt worden met behulp van begeleiding. Het gaat hier het over werken  in, maar ook werken buiten Oranjehof.

Contactinformatie

 0577-49 22 78Staverdenseweg 348075AR Elspeet www.oranjehof.orgLaatste controle: april 2021

Plan route

Toegankelijk

Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeldoorgankelijk
Aangepast sanitair, aangepast toilet
Voorzieningen voor blinden en slechtzienden

Openingstijden

openingstijden maandag t/m vrijdag 8.30 - 16.00 uur

Contactpersoon

Hulpaanbod

Dagopvang

er is in Oranjehof een werkatelier, waar mensen met een beperking onder deskundige begeleiding werkzaamheden kunnen verrichten. Daarnaast kan ook worden geholpen om werk te gaan doen buiten Oranjehof.

Open maaltijden en aan huis bezorgde maaltijden

verwarmde "kant-klaar-maaltijd" aan huis bezorgd In Oranjehof vers gekookte maaltijd ( rond de klok van 12.00 uur)

Mantelzorgondersteuning

Mantelzorgers kunnen bij het zorgcentrum terecht voor al hun vragen rondom zorg aan ouderen. Daarnaast is er eenmaal per maand een maaltijd speciaal voor mantelzorgers. elke laatste woensdagmiddag van de maand 12.00 -13.00 uur kosten 2.50 euro p.p. Dag ervoor svp opgeven.

Advies en Informatie

Ouderen kunnen worden geinformeerd over de verschillende vormen van zorg- en dienstverlening en de benodigde indicaties. Mantelzorgers kunnen informatie en advies ontvangen over mogelijkheden van zorg- en dienstverlening. De mantelzorgers van onze bezoekers krijgen op verschillende momenten...

Dagverzorging en dagbehandeling

Op de dagverzorging en dagbehandeling wordt een dagvullend programma geboden. De dag begint rond 9.30 uur en eindigt rond 16.00 uur. 's Ochtends en 's middags wordt er een activiteit gedaan (denk aan gezelsschapsspelen, creativiteit, houtbewerking, geheugentraining). Tussen de middag wordt er een...

Rolstoelvervoer

rolstoelvervoer  mogelijk van en naar ons zorgcentrum

Zorgappartement

wilt u in aanmerking komen, schrijft u zich dan in bij Omnia Wonen  www.omniawonen.nl

zaalgebruik

de zaal kan gebruikt worden voor informatiemiddagen of cursussen gericht op de doelgroep

Dagbehandeling

Door mensen een of meerdere dagen dagbesteding te bieden en op deze dagbesteding behandeling te bieden, kan men langer in de thuissituatie blijven wonen. Mantelzorgers worden een of meerdere dagen ontlast van de zorg en kunnen zo de zorg langer blijven volhouden.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Maatschappelijk werk Welzijnswerk
Vergelijk hulpaanbod