Algemene informatie

HUMANITAS, maatschappelijke dienstverlening afd. Noord Veluwe(werkzaam in de gemeenten: Elburg-Ermelo-Harderwijk-Hattem-Nijkerk-Nunspeet-Oldebroek-Putten),

De missie van Humanitas Noord-Veluwe: mensen helpen weer grip te krijgen op hun leven, ongeacht hun cultuur, geloof of levensbeschouwing.

Wat wij doen? We ondersteunen als u er alleen voor staat, we zijn een luisterend oor als u zich alleen voelt, we helpen met het vastleggen van uw dierbare herinneringen in een levensboek, of leren u de eigen administratie weer op orde te brengen.

Dit realiseert onze afdeling met de volgende werkgroepen: Steun bij Rouw en Verlies, Ondersteunend contact, Levensboek, Thuisadministratie.

De hulp, door geschoolde Humanitas vrijwilligers, is gratis. Secretariaat: tel. (06) 22 00 39 10 Internet: https://www.humanitas.nl/afdeling/noord-veluwe 

THUISADMINISTRATIE

  • Heeft u ook moeite met uw administratie? Professionele vrijwilligers ondersteunen u graag door te helpen uw administratie weer op orde te brengen en te houden.

STEUN BIJ ROUW EN VERLIES

  • Behoefte aan steun bij rouw en/of verlies? Hierover kunt u met betrokken en ervaren vrijwilligers praten. U kunt individueel in gesprek gaan met een vrijwilliger, of deelnemen aan de groepswandelingen in de natuur. Ook kan er deelgenomen worden aan lotgenotengespreksgroepen en themadagen.

ONDERSTEUNEND CONTACT

  • Eenzaam? Wij helpen u opnieuw contacten te leggen. Praat met een deskundige vrijwilliger, doe mee aan activiteiten of organiseer samen nieuwe ontmoetingen.

LEVENSBOEK

  • Heeft u dierbare herinneringen? Laat uw persoonlijke geschiedenis niet verloren gaan en laat anderen van uw ervaringen leren.

DIVERSE andere ACTIVITEITEN (Plaatsgebonden)

  • Financieel Café met vrije inloop of op afspraak voor advies en de behandeling van administratieve zaken.
  • Rouw Café met vrije inloop ter ondersteuning van mensen met een rouwproces.

Contactinformatie

 06-22 00 39 10 (Secretariaat)Schotweg 98077SV HulshorstLaatste controle: augustus 2021

Plan route

Toegankelijkheid

Contactpersoon

Hulpaanbod

Steun bij rouw en verlies

Is er behoefte aan steun bij rouw en / of verlies? Dan kan onze werkgroep met vrijwilligers behulpzaam zijn met: een-op-een gesprekken; wandelgroepen voor lotgenoten; lotgenotengespreksgroepen, themadag " rouw en verlies " en indien van toepassing in het Rouw Café.

Thuisadministratie

Hulpvragers worden met een nader af te spreken frequentie door de vrjiwilliger bezocht.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Maatschappelijk werk Vrijwilligersorganisatie Welzijnswerk
Vergelijk hulpaanbod