Algemene informatie

Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet biedt informatie en advies over vrijwilligerswerk in Nunspeet, Hulshorst, Vierhouten en Elspeet. Daarnaast is er een vrijwilligersvacaturebank, digitaal en schriftelijk in te kijken. Ook de maatschappelijke stages vallen onder de verantwoordelijkheid van het Servicepunt.

Taalmaatjes Nunspeet maakt ook deel uit van het Servicepunt Vrijwilligers. Bij het Taalmaatjesproject worden vrijwilligers gekoppeld aan anderstaligen om de Nederlandse taal beter te leren spreken.

Contactinformatie

Toegankelijk

Gehandicaptenparkeerplaats(en)
Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeldoorgankelijk
Lift of traplift aanwezig
Aangepast sanitair, aangepast toilet

Openingstijden

Contactpersonen

Hulpaanbod

Vrijwilligersvacaturebank

Vrijwilligersorganisaties leveren hun vrijwilligersvacatures in bij het Servicepunt Vrijwilligers in Nunspeet. De vacatures worden opgenomen in de vrijwilligersvacaturebank (in een map) en bekendgemaakt via de vacaturebank op de website van het Servicepunt. Vrijwilligers kunnen in de...

Vrijwilligersbemiddeling

Het Servicepunt Vrijwilligers geeft informatie en advies aan vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties over vrijwilligerswerk en vrijwilligersbeleid.

Maatschappelijke Stages

Leerlingen kunnen zich digitaal aanmelden en op zoek gaan naar een maatschappelijke stage via de site www.mas4you.nl. Ook kunnen zij zich persoonlijk laten informeren door de medewerkers van het Servicepunt.

Scholing voor vrijwilligers

Jaarlijks organiseert het Servicepunt een of meerdere workshops. Het aanbod is zeer divers en is gebaseerd op de wensen van vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties, en op lokale en regionale workshopaanbod. De informatie over deze workshops is bij het Servicepunt beschikbaar, en wordt...

NL DOET

Elk jaar is het SVN intermediair voor de landelijke vrijwilligersdag van het Oranjefonds. NL DOET

Taalmaatjes Nunspeet

Bij Taalmaatjes Nunspeet kunnen anderstaligen zich aanmelden voor een taalmaatje. Ze worden ondersteund bij het leren van de Nederlandse taal.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Adviespunt of informatiepunt Vrijwilligerscentrale of steunpunt
Vergelijk hulpaanbod