Algemene informatie

De Stichting Herstelproces organiseert diverse activiteiten die gericht zijn op mensen die te maken hebben met een (psychische) kwetsbaarheid. De activiteiten zijn gericht op het bieden van ondersteuning in het herstelproces, met als doel het (terug)vinden van eigen kracht en acceptatie. Ondersteuning bij het vinden van een manier van leven met de aandoening.
Voorbeelden van activiteiten: Herstelweekenden, Verhalenweekenden,lotgenotencontact Jongeren met depressie, presentatie en voorlichting over psychische problemen, crisiskaart.

Contactinformatie

 06-27 54 06 79 (Naam: Koos de Boed) www.herstelproces.nlLaatste controle: juni 2021

Postadres
Overegge 148343XB Zuidveen

Hulpaanbod

Herstelprocesonline

Herstelprocesonline biedt mensen de gelegenheid om (extra) contacten te leggen met de medewerkers van de Stichting Herstelproces. De medewerkers zijn allen ervaringsdeskundigen en hebben hun psychische kwetsbaarheid omgezet in een krachtig middel om andere mensen te ondersteunen.

Herstelweekend

In het Herstelweekend draait het om het verkrijgen van inzicht in je eigen herstelproces. Wat is het herstelproces nou eigenlijk? Naast een stukje theorie ga je in het weekend aan de slag met je eigen verhaal (start) en het zichtbaar maken van je herstel.

Verhalenweekend

In het Verhalenweekend draait het om het verkrijgen van inzicht in je eigen herstel. Wat is je eigen verhaal? Naast een stukje theorie ga je in het weekend aan de slag met je eigen verhaal (start) en het zichtbaar maken van je herstel.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Cliƫntondersteuning Welzijnswerk
Vergelijk hulpaanbod