Algemene informatie

Op een mooie plek in het hart van Nunspeet, op loopafstand van het gezellige winkelgebied, ligt het prachtige nieuw gebouwde woonzorgcentrum De Bunterhoek. De locatie is in januari 2020 in gebruik genomen. In De Bunterhoek treft u een huiselijke en gemoedelijke sfeer. Voor kortdurend verblijf kunt u tijdelijk gebruik maken van een gemeubileerde kamer. Wij helpen u met de voorbereiding van uw terugkeer naar huis.

De Bunterhoek heeft meerdere afdelingen Kleinschalig Wonen voor mensen met dementie, in totaal 62 appartementen. Er zijn 63 appartementen Wonen met Zorg (inclusief het aparte gebouw op het terrein naast De Bunterhoek).

Op het terrein van woonzorgcentrum De Bunterhoek bevinden zich zorgwoningen. Op het Secr. Van Marleplantsoen woont u zelfstandig, met zorg en ondersteuning dichtbij. Appartementencomplex De Clockenslach aan het Ittmannserf 2 in Nunspeet heeft 52 zorgwoningen. U woont er aangenaam en veilig, met zorg dichtbij. Indien u beschikt over een geldige indicatie, kunt u gebruik maken van de geboden zorg en ondersteuning van WZU Veluwe. Zo nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

In woonzorgcentrum De Bunterhoek en in appartementencomplex Clockenslach wordt aan thuiswonende cliënten, bijvoorbeeld met een vorm van dementie, dagbesteding aangeboden in een ruim en huiselijk ingerichte huiskamer.

Mocht u belangstelling hebben om één of meer dagdelen onze gast te zijn, dan gaan wij graag persoonlijk met u in gesprek. Samen ontdekken we wat uw mogelijkheden, behoeften en wensen zijn. Uw mogelijkheden staan bij ons altijd voorop, niet wat we bieden kunnen. Uitgangspunt bij de dagbesteding is dat u bij ons zichzelf kunt zijn. Tijdens de dagbesteding wordt er structuur gebracht in de dag en stimuleren we deelname aan activiteiten als geheugentraining en bewegingsoefeningen. Maar er is ook volop ruimte voor ontspanning, ontmoeting en gezelligheid.

Als u in uw eigen omgeving wilt blijven wonen, maar daarbij ondersteuning nodig heeft, helpt WZU Veluwe u graag. Of u nu weinig hulp nodig heeft of 24 uur per dag intensieve zorg, onze medewerkers komen met plezier bij u thuis.

Contactinformatie

Woonzorgcentrum De Bunterhoek 0578-76 37 08 (Cliëntservicepunt) 0341-25 28 44 (woonzorglocatie)Secretaris Boerhoutweg 118071HT Nunspeet www.wzuveluwe.nlLaatste controle: maart 2021

Plan route

Postadres
Postbus 1118070AC Nunspeet

Toegankelijk

Gehandicaptenparkeerplaats(en)
Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeldoorgankelijk
Lift of traplift aanwezig
Aangepast sanitair, aangepast toilet
Momenteel is de ingang verplaatst in verband met de realisatie nieuwbouw.

Openingstijden

De deur zal op verschillende tijden gesloten zijn. Bij een gesloten deur kan er aangebeld worden en zal een zorgmedewerker de deur komen openen.

Contactpersoon

Hulpaanbod

Maaltijdvoorziening

Via DistriVers zijn er verschillende mogelijkheden voor maaltijdbezorging.

Persoonlijke verzorging thuis

Woont u zelfstandig en heeft u (tijdelijk) hulp nodig bij de verzorging van u zelf? Bijvoorbeeld bij het douchen en het aan- en uitkleden? Als dagelijkse persoonlijke verzorging niet meer zo vanzelfsprekend gaat en het steeds meer inspanning kost, kunnen wij u helpen met de dienst persoonlijke verzorging.

Palliatieve zorg thuis

Er wort persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding geboden. Huishouding valt niet onder palliatieve zorg.

Overbruggingszorg

Overbruggingszorg is tijdelijke zorg aan huis, totdat u een plaats krijgt toegewezen in een verzorgings- of verpleeghuis. De tijdelijke zorg wordt door de Thuiszorg geleverd.

24-uurs zorg

Zowel in het woonzorgcentrum, als ook in de zorgwoningen en bij cliënten in de wijk.

Kortdurende opname

De indicatie voor Eerstelijns Verblijf wordt gesteld door de huisarts of specialist. Is kortdurende opname nodig ter ontlasting van de mantelzorger, dan moet de indicatie via de WMO aangevraagd worden

Personenalarmering

Bij het alarmeringssysteem wordt een kastje aangesloten op uw vaste telefoonlijn. Bij het kastje hoort een draadloze zender die u als hanger om uw hals draagt. Met één druk op de knop van de zender roept u hulp in. Als u hulp inroept nemen wij direct telefonisch contact met u op. Wordt de...

Hulp bij het huishouden

in overleg met de cliënt worden er afspraken gemaakt.

Aanleunwoningen

appartement in woonzorgcentrum en zelfstandige appartementen rondom het woonzorgcentrum.

Verpleging thuis

Alle verpleegtechnische handelingen

Activiteiten

Ontmoet u graag andere mensen, maar heeft u hiervoor geen indicatie? WZU Veluwe organiseert diverse open activiteiten waar een ieder van harte welkom is. Ook als u zich eenzaam voelt en graag sociale contacten wil leggen.

Palliatieve zorg

Er wordt palliatieve zorg geboden.

Wijkverpleging/ wijkverzorging

Onze gediplomeerde verzorgenden en verpleegkundigen komen u thuis verzorgen. Bij deze zorg kunt u denken aan: het geven van injecties, catheteriseren, zwachtelen en wondverzorging. Bovendien adviseren ze u hoe u goed kunt omgaan met uw ziekte en welke hulpmiddelen mogelijk zijn.

Respijtzorg

Respijtzorg is bedoeld om mantelzorgers tijdelijk te ontlasten, zodat de mantelzorger even "op adem kan komen".

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Vergelijk hulpaanbod