In elke fase van het opgroeien van uw kind is er wel eens een moment dat u met een vraag zit. U kunt met al uw vragen over opvoeden en opgroeien bij het CJG terecht.

Bijvoorbeeld:

  • Moet ik me zorgen maken als mijn peuter weinig praat?
  • Wat doe ik als mijn kind steeds uit bed komt 's avonds?
  • Hoe zorg ik ervoor dat mijn puber gezond blijft eten?

CJG in uw buurt

Het CJG is er voor (aanstaande) ouders, verzorgers, andere familieleden, jongeren en professionals.

Het CJG ondersteunt ouders bij het gezond en veilig opgeroeien van je kind. Bijvoorbeeld door te kijken of kinderen goed groeien en door ouders tips te geven over opvoeden.

Op de website van het CJG vind je veel informatie. Over zwangerschap, eerste tandjes en gezond eten bijvoorbeeld. Ook worden er cursussen georganiseerd.

Vaak kun je met handige tips al zelf aan de slag. Lukt dat niet? Dan helpt het CJG met het maken van een plan dat draait om het gezin. Waar iedereen die kan helpen aan bijdraagt.

Contact opnemen?

Loop even binnen, neem telefonisch contact op of stuur een email.

Adresgegevens Nunspeet
Zorgplein De Enk
Stationsplein 18a
8071 CH Nunspeet

Adresgegevens Elspeet
Kulturhus Elspeet
Nachtegaalweg 2h
8075 AX Elspeet

Telefoonnummer: 0341 - 799 902
Emailadres: info@cjgnunpeet.nl

Zie voor de actuele openingstijden de website van het CJG.

Opvoedtips

Het CJG biedt informatie, advies en hulp bij het opvoeden.

Het CJG organiseert soms inloopspreekuren, groepsbijeenkomsten, activiteiten, cursussen en workshops. Vaak is er ook de gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Bijvoorbeeld een huiskamer waar u met andere ouders kunt praten.

Hulp en ondersteuning

Als u hulp of opvoedingsondersteuning nodig heeft, bekijken de medewerkers van het CJG samen met u welke hulp voor uw situatie het beste is. *

Bij het CJG werken jeugd- en gezinswerkers, jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, assistentes, logopedisten, opvoeddeskundigen en (ortho) pedagogen.
Allemaal deskundige mensen die in een team werken om jou en je gezin op de beste manier te helpen. Iedereen is in de buurt. En heeft je kind speciale zorg en aandacht nodig? Dan zoeken we samen naar een oplossing. Alleen als dat nodig is en jij dat ook wilt.

Meer info, melding of aanvraag

Vergelijk hulpaanbod